Überspringen zu Hauptinhalt
Individueel temperatuur regelen in hotelkamers of kantoren

Een op de graad nauwkeurige ruimtetemperatuur is geen tovenarij en hoeft ook geen luxe te zijn. Met KNX-actoren en ruimtethermostaten van Theben kun je hotelkamers, appartementen en kantoorruimtes tot op de graad nauwkeurig verwarmen of koelen. Bij de Theben Fancoil-actor hoef je niet te kiezen tussen verwarmen of koelen: de Fancoil-actor biedt – afhankelijk van het installatietype – beide mogelijkheden en kan beide acties regelen. Zo biedt Theben flexibiliteit en een veilige investering.

Via een aanwezigheidsmelder herkent de KNX-gebouwautomatisering of de ruimte in gebruik is. Als er geen mensen aanwezig zijn, dan kan de gebruiker het gebouwbeheersysteem handmatig of automatisch de ruimtetemperatuur verlagen om zo energie te besparen.

De Fancoil-actor ondersteunt zowel 2- als 4-pijpssystemen. Het 2-pijpssysteem kan afhankelijk van de vraag verwarmen of koelen. Het 4-pijpssysteem bestaat uit een gescheiden toevoer en retour voor het verwarmings- en koelsysteem. Zo word je dus niet beperkt en behoren alle variaties tot de mogelijkheden.

An den Anfang scrollen